Sunday, 19 February 2012

Ahmad Albab Yang Punya??

Tadaa!! Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1Malaysia...hari ni nak cer pasal download pulak la hahaha..baca jom jom jejooomm.....




Heh,best kan rasa kalo dpt download cer2 kgmrn diri sendri?? Rasa mcm dunia ana yg pnya kan hahaha..kna2 lg download yg free tu..panggung wayang gambar (pawagam la,apa lg hahaha) da bleh gulung tikar da hihi..apa taknya,drpd bli tiket utk skali tonton,baik download ja,bleh lyn blik2 smpai demam haha..
Semua tau nak download kat mana kan?? Mediafire sbgai cnth,,nsib baik la abg2 FBI tu x sekat lg hahaha...kalo x senasib la Mediafire ni mcm si Megaupload tu kan,,melepas la nak mndownload cer2 yg best tu hihihi...

Tapi,tapi,tapi...bkn itu yg nak di cerkan sbnrnya..haha..sbnrnya nak cer pasal 1 situasi yg hampeh..tgh2 nak mndownload tu,kbtlan pulak fail yg dicari tu mmg 'brg rare',snangnya dlm ati kan kalo dpt link utk fail2 'brg rare' tu..smngt brkobar2 x sbr nak download...link da klik,tup2.kluar pulak yg ni...hihihi

Hahhahaha...time tu la tiba2 rasa mcm ada suara brbisik halus di telinga,'ITU FAIL BUKAN KAU YANG PUNYA,TAPI AHMAD ALBAB YG PUNYA HAHAHAHAHA'!!!
Secara automatik,dan2 ja tiba2 rasa nak menari ala2 anak jin kwn si Ahmad Albab tu kan  hahaha...perasaan syahdu,pilu,sugul dan mcm2 lg mimik muka yg berkenaan dgn kesedihan trpapar di muka,smbil dlm ati berteriak mnyumpah seranah..hihihi..

Rasanya tu saja la cer pd kali ni...ngantuk pulak rasa,lyn tdo best jgak ni hihi..
Ok then,sekian,adios,hasta pronto,asta la vista bebeh!!
TAMMAT

24 comments:

Boyz_ed said...

Pernah sngt jadi cm nieyh . lagi2 bila nk DL cite gmpak2 ! File missing lerr . Huhu . Mana xpanas . Yea x ? :D

HalimKich said...

hahaha...xpa,mnguji sabar la tu haha

ChaCha said...

mmg sakit jiwa......!

amy syahiera said...

haha . sabar jela :D

Detective Fiqa said...

BO karate sama dia lahh XD hahaha

HalimKich said...

hahaha..sabar separuh drpd sabariah hahaha

zureen said...

jarang nak donlod-donlod ni sebab kampus block.. =.='' lagi laaa sakit hati..

HalimKich said...

xpa,kalo kampus block,donlod la gna bband pulak hehehe

ZouL said...

hahaha..mediafire mmg terbaekk...lajuuuu hahah.hrap2 tak kene belok dgn skmm

El3kTr0 said...

Very nice site bro!!! a lot of info!!! thanks 4 you visited to my site :)

Raihana said...

hii singgah sini sambil baca2 postingan, ^^

Putri Atiqah said...

penah gak ar jadik. excited gila, sekali separuh jalan jaaa. aii rasa nak hempukkkk laptop. xpasai ja!!!

HalimKich said...

haha sabar2,jgn hempuk laptop tu,xdpt dwnload kang haa haha

misyamissyou said...

hahaha banyak kali dah kena..hihii sedih jap..tp lps tu cari link lain :P

Cik Sweet Pea said...

hehe...memang suka donlod mendonlod nieh...hobi masa lapang tp bila x dapat...memang menguji kesabaran

Chenta Eyfa Najibrz said...

wah bagus nihhh..hehehe

Admin said...

Ijin download

HalimKich said...

hahha..dwnload la skrg,ttup kang mediafire tu haa,tau n
yesal hihihi

Drakula Comel said...

dye suh bli kt kdai cte tu..ahaha

HalimKich said...

hahaha...'bli di kdai,lupakan download itu' hihi

Diana Azis said...

Erk, kalau jadi camni memang sangat menyirap, mengoren, memilo semua ada..adeh, sabo je la..

HalimKich said...

haha...nescafe jgn lupa,faveret tu hihi

Lady Emilya said...

alahai jarang donlod movie, lahu tu selalu lah =D

Chenta Eyfa Najibrz said...

tadaaaaa...singgah cni