Wednesday, 20 June 2012

Cari Apa??

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1Malaysia..

  Setelah beberapa lama,trbuka pulak ati utk membalas jejak kwn2 blogger yg dtg berblogwalking melalui chatbox...tp tetiba rasa mood mcm nak trbg jauh ke pedalaman paling trpencil di muka bumi ni sambil menyembunyikan muka drpd dilihat oleh org ramai...tau apa sebabnya?? Link yg  sepatutnya utk kita membalas jejak tu,rupanya trus kpd link2 iklan pulak..adess...rasa mcm buang masa ja..tup2 link iklan pulak yg interprem..

   



   Tak salah nak briklan d blog,tp beriklan ketika berblogwalking?? Jgn laa...site ni pun ada iklan jgak..tp time2 nak blogwalking tak la smpai nak tnggalkan link iklan d chatbox..kan ada byk platform utk promote kan iklan tu..FB,Twitter kan ada...guna la..chatbox tu kan utk tmbh kenalan,promote blog,up kan trafik...smbil tu kita sendiri pun bleh dtg ke blog org lain...tp x bleh nak kata apa la...sendiri pnya blog,sendiri pnya suka la kan..kita kan hidup dlm negara demokrasi..(aku lg la,2bulan sekali login blogger hahaha)..LoL..

    Tak da apa sebenarnya,bkn nak komplen pun..saja la mncari isu utk dijadikan bhn update post di site yg sunyi ni haha...xla nmpk sngt site ni da mcm rmh tnggal kan..sekurang2nya ada la update walaupun cma 2bulan skali..kalo nak mngharapkan ranking Alexa naik mndadak,harap maklum ja la kan haha..

    Wokeh..cukup la utk update ni...jrg2 menaip ni penat ja rasa jari jemari nih..tnggu lg 2bln akan dtg la eh (lepas raya rasanya,hahaha LoL) utk mengupdate site ni ekekeke..

Sekian,adios,amigos,see u when i see u,
asta la vista bebeh..

TAMMAT

4 comments:

cik lala said...

tulah..
kat cbox nama kemain sedap..
nath artis mana ntah dia bubuh...
rupanya spam..adeh...

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah dah lama x dtg cni la..hehehe..tpi tetap ingat awk.

Hanif Idrus said...

Tu sebab say abuat ajer c-box saya ..banyak iklan2..huhuhu

Salam kenal dan follow
Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 79 blogger !!!
Blog anda akan direview

Ольга Петрова said...

Тут- проститутки Киева фото

Ласковая, люблю делать минет. Живу с подружкой, возможен секс втроем И хрустальная мечта бывает штампованной.